modřínová prkna sibiřský modřín nízké ceny.

Terasa Sibiřský modřín hladká terasová prkna 27x140x4000mm


Terasa Sibiřský modřín, hladká/hladká, Kvalita AB, Povrch OBOUSTRANNĚ HOBLOVANÉ PRKNO. Vysoce kvalitní hoblovaná terasová prkna ze sibiřského modřínu, zaoblení bočního okraje. Doprava po ČR zdarma, na dobirku. Platba při převzetí zboží. Žádné platby předem. Získejte zkušební cenovou nabídku prostřednictvím e-mailu: larch.timber@gmail.com

Material, AB Sibiřský modřín, dřevo na terasu
Cena: 870 kč/m2 + dph. Doprava po ČR zdarma.
tloušťka/šířka/delka: 27 х 140 х 4000 mm. *Nabídka je platná do 31. července 2024
Informace o dostupnosti: prosím zeptejte se u nás prostřednictvím e-mailu: larch.timber@gmail.com
Kvalita/ Maloobchodní cena
Extra: Cena na vyžádání (zde) , Doprava po ČR zdarma.
C: 670 Kč/m2 bez DPH.
Terasové Prkno hladké terasová prkna 27 х 140

Pro dřevěnou terasu z hladké terasová prkna sibiřský modřín 4m ze sibiřského modřínu doporučuji zvolit rustikální, přírodní motiv, který podtrhne krásu dřeva. Barevné schéma terasová prkna sibiřský modřín AKCE může zahrnovat zemité tóny, jako je hnědá, zelená a šedá, které doplní dřevo a splynou s exteriérem. U nábytku zvažte kousky vyrobené z přírodních materiálů, jako je ratan, proutí nebo teak, abyste pokračovali v rustikálním tématu. Umístění by mohlo zahrnovat posezení s pohodlnou pohovkou nebo židlemi a konferenčním stolkem pro zábavu, stejně jako hrnkové rostliny, které přinesou trochu zeleně. Pro dekorativní možnosti zvažte přidání přehozů a polštářů v zemitých barvách, lucerny nebo svíčky pro osvětlení atmosféry a přírodní vlákna, jako je juta nebo sisal pro podlahové krytiny. Velké hrnkové rostliny a dřevěné akcenty jako dřevěný žebřík nebo police mohou také přidat na estetice. Celkově by mělo být cílem vytvořit pohodlný a příjemný prostor, který se hladce začlení do přírodního prostředí. Úzké, hladké terasové prkno ze sibiřského modřínu má několik výhod, včetně:
Estetika: Úzký, hladký povrch nejlevnější terasová prkna
poskytuje elegantní, moderní vzhled, který může zlepšit celkový vzhled vaší terasy. Trvanlivost: Sibiřský modřín je tvrdá a odolná dřevina, která je odolná vůči hnilobě, rozkladu a poškození hmyzem, takže je dobrou volbou pro venkovní použití. Protiskluznost: Hladký povrch terasové desky poskytuje dobrou trakci, díky čemuž je méně kluzká a bezpečnější při chůzi, a to i ve vlhkých podmínkách. Snadné čištění: Hladký povrch terasového prkna z modřínu sibiřského se snadno čistí a udržuje, což pomáhá udržet vaši terasu dobře po mnoho let. Všestrannost: Úzký profil terasové desky ji předurčuje k použití v různých konfiguracích teras, včetně úzkých balkonů nebo teras s omezeným prostorem. Nákladově efektivní: Ve srovnání se širšími terasovými prkny mohou být úzká, hladká terasová prkna nákladově efektivnější, což z nich dělá dobrou volbu pro majitele domů, kteří dbají na rozpočet.
Použití sibiřského modřínu pro spodní konstrukci pod terasou má několik výhod, včetně: Trvanlivost: Sibiřský modřín je tvrdý a trvanlivý druh dřeva, který je odolný vůči hnilobě, rozkladu a poškození hmyzem, takže je ideální pro použití v podkladech, které budou vystaveny povětrnostním vlivům. Odpovídající estetika: Použití stejného druhu dřeva jako spodní konstrukce jako povrch terasy vytváří soudržný vzhled a zvyšuje celkovou estetiku terasy. Konstrukční stabilita: Sibiřský modřín je známý svou pevností a stabilitou, díky čemuž je dobrou volbou pro spodní konstrukci, která potřebuje unést váhu nábytku a pěší dopravu. Efektivita nákladů: Sibiřský modřín je snadno dostupný a často cenově výhodnější než jiné druhy dřeva, což z něj činí ekonomickou volbu pro spodní konstrukci. Udržitelnost: Sibiřský modřín je obnovitelný zdroj a jeho použití pro povrch teras a spodní konstrukci pomáhá minimalizovat odpad a snižovat dopad na životní prostředí. Celkově použití sibiřského modřínu pro povrch terasy i spodní konstrukci poskytuje trvanlivé, atraktivní a cenově výhodné řešení pro vaši terasu.
Olej na vodní bázi se často používá jako povrchová úprava dřevěných teras a spodních konstrukcí k ochraně dřeva před poškozením povětrnostními vlivy a vlhkostí a také ke zlepšení jeho vzhledu. Zde je hloubkový přehled toho, proč může být lepší pokrýt terasu a spodní konstrukci olejem na vodní bázi:
Klady:
Ochrana: Olej na vodní bázi poskytuje ochrannou bariéru proti vlhkosti, dešti a UV záření, pomáhá prodloužit životnost dřeva a zachovat jeho vzhled. Snadná aplikace: Ve srovnání s tradičními nátěry na bázi oleje se olej na vodní bázi snadněji aplikuje a rychleji schne, takže proces je rychlejší a efektivnější. Ekologický: Olej na vodní bázi se obvykle vyrábí z přírodních obnovitelných zdrojů a má nízký obsah VOC (těkavých organických sloučenin), což z něj činí ekologičtější variantu ve srovnání s tradičními povrchovými úpravami na bázi oleje.
Nízký zápach: Na rozdíl od tradičních povrchových úprav na bázi oleje má olej na vodní bázi nižší zápach, což usnadňuje použití v uzavřených prostorách nebo na balkonech. Nevýhody: Cena: Olej na vodní bázi je obvykle dražší než tradiční povrchové úpravy na bázi oleje, což z něj činí nákladnější možnost pro některé majitele domů. Údržba: Pravidelná opakovaná aplikace může být nezbytná pro zachování ochrany a vzhledu dřeva. Funkce:Receptura na vodní bázi: Receptura na vodní bázi usnadňuje aplikaci a rychleji schne, přičemž je také šetrnější k životnímu prostředí než tradiční povrchové úpravy na olejové bázi. Ochrana proti povětrnostním vlivům a poškození vlhkostí: Ochranná bariéra pomáhá prodloužit životnost dřeva a zachovat jeho vzhled i v drsných povětrnostních podmínkách. Přírodní, obnovitelné zdroje: Ekologické složení s nízkým obsahem VOC je vyrobeno z přírodních obnovitelných zdrojů, což z něj činí udržitelnější možnost. Srovnání s ostatními technologiemi na trhu: Ve srovnání s jinými povrchovými úpravami, jako je barva nebo lak, poskytuje olej na vodní bázi přirozenější vzhled, který umožňuje prosvítit kráse dřeva. Ve srovnání s tradičními povrchovými úpravami na olejové bázi se také snadněji aplikuje a udržuje, což z něj činí pohodlnější možnost. Ve srovnání s jinými povrchovými úpravami na vodní bázi poskytuje olej na vodní bázi lepší ochranu proti povětrnostním vlivům a poškození vlhkostí, takže je lepší volbou pro venkovní použití.

terasové prkno, rhombus a hranol ze sibiřského modřínu